Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Neplachov - Boršov 3:1

Neplachov - Boršov 3:1 (1:1) - 44', 56', 64' - 35' Šimeček (L.Bendík)

 

Sestava Boršova:

Machata - M.Bendík, Křemen, Filištein, Komrska - Macík (76' Lísal), Švejda (68' Fessl), L.Bendík, Soukup - Muller, Šimeček

 8.312014sestavaneplachovborsov.jpg

 

Zápas vypadal od samého začátku velice aktivně. p1160999.jpgHra se přesouvala od branky k brance a vypadalo to na zajímavý fotbal. Nejprve se k šancím dostával převážně domácí Neplachov, ale jeho zakončení vázlo na přesnosti. Nakonec se ale první radoval Boršov. Ve 30‘ Muller vybojoval míč na polovině hřiště a pohotově ho předložil rozběhnutému L. Bendíkovi. Ten dovedl míč až k hranici velkého vápna a přesnou přihrávkou našel Šimečka, který s přehledem p1170021.jpgzakončil a otevřel skóre. Ve 40‘ vystihl Macík rozehrávku mezi obráncema a běžel sám na golmana. Jeho zakončení ale brankař Neplachova výborným zákrokem dokázal vykopnout. Již to vypadalo, že do šaten půjde Boršov s jednogólovým náskokem, ale ve 44‘ chyboval hráč Boršova a ztratil balon ve velkém vápně. Zpětná přihrávka poté našla hráče domácích, který vyslal střelu k tyči. Již se zdálo, že míč brankář Boršova chytne, ale těsně před ním míč neočekávaně odskočil a přeskočil brankáři ruku 1:1.  

Ve druhém poločase oba týmy předváděli i nadále aktivní hru. V 54‘ po rozehraném autu Boršova vybojoval míč domácí hráč a okamžitě vyslal střelu z veliké vzdálenosti. K překvapení všech míč zapadl k zadní tyči a bylo to 2:1. p1170070.jpgBoršov se pokoušel o vyrovnání a snažil se útočit. Akce ovšem končily na nepřesnostech a naopak Neplachovu se otvírala vrátka k protiútokům. V 64‘ se obrana Boršov a dostala pod tlak a chybné rozehrávky využili domácí. Rozehrávku zachytili a rychle přenesly hru na druhou stranu, kde číhal osamocený domácí hráč. Vyslal přizemní střelu a míč těsně pod Machatou proklouzl do branky 3:1. Boršov nadále útočil, ale útočná snaha vázla na přesnosti přihrávek. V poslední minutě mohl ještě Neplachov přidat další gól, když se po centru z levé strany dostal k míči osamocený domácí hráč. Prázdná branka mu byla ale malá a tak výsledek zápasu skončil 3:1. 

 

Hodnocení ze zápasu (1-nejhorší, 10-nejlepší):

Machata – 1

Bendík M. – 3

Křemen – 3

Filištein – 3

Komrska – 2

Macík – 3

Švejda – 1

Bendík L. – 2

Soukup – 3

Šimeček – 2

Muller – 2

 

Náhledy fotografií ze složky Neplachov - Boršov 3:1

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

rozhodční Knotek

(zupa, 5. 9. 2014 17:44)

... měl nejmíň 2 promile

Re: rozhodční Knotek

(Zdeněk, 9. 9. 2014 9:33)

Jenom? :-O, :-D