Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Neplachov - Boršov 4:4

Neplachov - Boršov 4:4 (2:2) - 27', 39', 57', 69' Pícha - 22' 88' Gruber, 24' F. Pokorný, 76' J. Češka

ČK: 2:0 - Sobota, Dychtl

 

Sestava Boršova: J. Bláha - Matoušek, Filištein, Švejda, Lísal (73' Soukup) - Fessl, Šefčík, Gruber, J. Češka - F. Pokorný, P. Češka

 

Boršov čekal nepříjemný soupeř z Neplachova, na jehož hřišti naposledy prohrál 1:3. Tentokrát chtěl Boršov urvat všechny body a tak začal velice aktivně, ale golovou šanci si vypracoval až ve 22' kdy F. Pokorný obstřeloval domácího brankaře. Ten míč sice zasáhl, ale i tak šel pomalu branky. Jasný gól ale zastavil domácí hráč, který ho na branková čáře rukou vyhodil mimo bránu. Následovala zasloužená červená karta a penalta, ke které se postavil Gruber a velkým štěstím překonal domácí brankaře. O pár minut později navýšil vedení Boršova o 2 branky, když nepřesnou rozehrávku mezi domácími stopery zachytil F. Pokorný. Samostatným únik zakončil střelou na zadní tyč a bylo to 0:2. Kdo by již čekal jednoznačný průběh tak by se spletl. Ve 27' domácí snížili ze zahrávaného trestního kopu. Míč proletěl kolem zdi a skončil u tyče. Nakonec se podařilo domácím i srovnat, když si neporozuměli stopeři Boršova. Švejda míč jen lízl hlavou a brankář měl co dělat aby alespoň míč vyrazil do strany. K tomu tak dobíhal útočící domácí hráč, ale Švejda stihl skluzem míč ještě vypíchnout. O to větší překvapení bylo pro všechny když rozhodčí nařídil penaltu. Tu domácí hráč s přehledem proměnil a do kabin se šlo za nerozhodného stavu 2:2.

Do druhého poločasu nastoupil Boršov opět velice aktivně. Hned po pár minutách měl šanci Ševčík, když dostal pěknou přihrávku mezi beky, ale střelu na zadní tyč domácí golman špičkou kopačky vytěsnil. O pér minut později zahrával Ševčík trestný kop z poza vápna, ale jeho střelu téměř do šibenice domácí brankař opět parádním zákrokem vyrazil. Poté měl šanci Švejda, který si naběhl na centr. Ten hlavou změnil směr míče, ale brankář opět reflexivním zákrokem vyrazil míč na roh. V 57' se ocitl za obranou domácí hráč, ačkoli v jasném ofsajdu, rozhodčí ho neodpískal a tak domácí hráč šel sám na brankaře a s přehledem svou šanci proměnil. Boršov se ale nevzdával a dál útočil. Do velké šance se dostal F. Pokorný po střele z poza vápna, kterou domácí brankař neudržel. Jeho dorážku ale zastavil na branková čáře opět výborně chytající domácí brankař. Poté se dostal k zakončení J. Češka po centru na zadní tyč, ale byl mu odmáván ofsajd. O pár minut později zaváhal Boršov s rozehrávkou a míč vybojoval domácí hráč. Prošel až do vápna, kde ho fauloval obránce Boršova a byla nařízena další penalta. S tou si exekutor opět poradil na výbornou a bylo to už 2:4. O pár minut ale mohlo být s Boršovem ještě hůř. Filišteina v souboji jeden na jednoho zradil terén a tak se na branku Boršova řítil domácí hráč. Jeho zakončení ale brankář  chytil a k následné dorážce se již nedostal, protože se stihl vrátit Švejda. Boršov se dál snažit vstřelit gol. To se mu málem povedlo po centru z pravé strany, na který si naběhl opět J. Češka. Jeho zakončení skončilo ale na břevně. O pár minut později stejná situace a stejný hráč, ten se tentokrát trefil snížil na 3:4. V 80' navíc domácí hráč za nevybíraví zákrok viděl druhou žlutou kartu a tak i červenou a domácí hráli v 9ti. V 8mi lidech tak bránili těsný výsledek na velkém vápně a míče jen odkopávali co nejdál. V 87' se přetažený centr dostal za rok malého vápna, kde míč zachytil Fessl a poslal míč nazpět do vápna. Tam ho vybojoval Filištein, ten byl zastaven pouze za cenu faulu. Penalty se Boršov ale dožadoval marně. Domácím se ale nepodařilo míč pořádně odkopnout. Na rohu velkého vápna zachytil míč Gruber, který poslal křižnou střelu z levého rohu velkého vápna k pravé tyči. Brankař Neplachova viděl míč až na poslední chvíli a nestihl již zareagovat. Očekávalo se několika minutové prodloužení za polehávání domácích a hledání míčů, které schovávali fanoušci aby se nemohlo hrát. Místo toho rozhodčí ukončil zápas ještě před 90 minout. Zápas tak skončil v divokém zápase 4:4.

 

článek z fotbalunas.cz

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář