Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Planá - Boršov 3:0

Planá - Boršov 3:0 (2:0)-  4´, 69´ Mavrodiev, 44´ Pintér

Sestavy-

Planá: Fabián- Turek (73´ Lepieš), Křemen, Sodomka, Tyl- Adámek, Beran, Pintér, Stropek- Mavrodiev (82´Ira), Trs (65´Sedmík)

Boršov: Machata- Macho, Soukup, Dvořák, Brenkus, Fessl- Kofroň (80´Švejda), Nídl, Haňur, Klícha- Novák (41´Nejedlý)

 sestava3.png

 

Od začátku zápasu bylo zřejmé, kdo bude diktovat tempo hry. Hosté přijeli v hodně kombinované sestavě a domácím úlohu favorita ještě ulehčili. Planá, byla jednoznačným favoritem, p1160765.jpgkdyž v letošní sezóně ještě neztratila ani bod a i v tomto zápase měla jednoznačně navrh. Hned ve 4.minutě hostující Macho chybuje, hlavičkou na střed hřiště vybízí do šance domácí útočníky. První střelu ještě vyráží hostující brankář Machata, ale odražený míč se dostává k domácímu Mavrodievemu a ten již otevírá skóre 1:0. Za tři minuty hostující obrana nestíhá zareagovat na dlouhý nákop. Toho se zmocnil Stropek a postupuje sám na brankáře Machatu, kterého překonává, ale ke smůle domácích se střela odráží od tyče ven. Domácí drží míč a krouží kolem hostujícího vápna, hosté se do útoku vůbec nedostávají. Ve 21.minutě míjí míč hostující Dvořák a p1160784.jpgdomácí Stropek si může dát reparát. Postupuje ze strany sám do vápna, ale tentokrát volí místo zakončení nahrávku přes celé vápno na spoluhráče, ale ani jeden nakonec na nahrávku nedosáhl. Domácí zvolnili a hosté vyrovnávají trochu hru. Hra se přesouvá na střed hřiště, ale na šance hostů by se čekalo marně :-(. Ve 36.minutě po opakovaném rohu trefují domácí tyč! Hra zpomalila a když už to vypadalo, že se půjde do kabin za jednobrankového vedení domácích, tak hosté chybují ve středu hřiště. Na hostující branku postupuje sám Pintér, který zkušeně zvyšuje vedení 2:0.

Druhý poločas začali domácí opět převahou, kterou mohli korunovat ve 49.minutě. To si na levé straně poradil Stropek s Kofroněm a Machem, ale jeho centr nestíhá přesně usměrnit Trs. Hra se přiostřila a dostala se na střed hřiště, kde domácí mají většinou míč v držení. Hosté se snaží nepustit domácí k nebezpečným centrům ze stran a proto přicházejí i fauly za žlutou kartu. p1160790.jpgNejprve nepouští přes sebe soupeře Kofroň a dostává ŽK a za chvilku ani Macho. V 69.minutě chybuje hostující Haňur, když vrací složitou malou domů brankáři Machatovi, který nastřeluje dobíhajícího Mavrodieva, od kterého se míč odráží potřetí do hostující branky 3:0. V 78.minutě se do samostatného úniku přes střed hřiště dostává domácí kapitán Pintér, ale Machata ho výborně vychytal. Poslední šanci zápasu zakončil do sítě po centru z levé strany patičkou domácí Stropek, ale radost z gólu mu zhatilo ofsajdové postavení.

Zasloužené vítězství domácího týmu. Hosté se nedostali za celý zápas k vážnějšímu ohrožení domácí branky.

 

 

Hodnocení výkonů: 10 - mimořádně vynikající, 9 - excelentní, 8 - výborný, 7 - velmi dobrý, 6 - dobrý, 5 - průměrný, 4 - podprůměrný, 3 - slabý, 2 - mizerný, 1 - katastrofální
 

Machata- 6

Macho- 4

Soukup- 5,5

Dvořák- 4

Brenkus- 4,5

Fessl- 4,5

Kofroň- 5

Haňur- 4

Nídl- 5,5

Klícha- 4

Novák- 3,5

 

Nejedlý- 5

Švejda- nehodnocen

 

Náhledy fotografií ze složky Planá - Boršov 3:0

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář