Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Radošovice/Strýčice - Boršov B 1:3

Radošovice/Strýčice - Boršov B 1:3 (1:2) - 14' - 10' Soukup (F. Pokorný), 28' Vacek (F. Pokorný), 65' F. Pokorný (Ovčáček)

 

Sestava Boršova: Machata - Šafařík (60' Uhlíř), J. Nejedlý (46' Ovčáček), Křemen, J. Soukup - L. Soukup, Fessl, Bíba, Švejda - F. Pokorný (87' Petřík), Vacek 

 

Zápas se hrál od počátku velice aktivně s menší převahou domácích. Ti se dostali do několika střel, ale všechny mířily hodně mimo bránu. Boršov udeřil z první vážnější akce, kterou si vytvořil. V 10' chybovali domácí a ztratili na polovině hřiště míč. K němu se dostal nejrychleji Fessl, který na nic nečekal a poslal míč za obranu. Míč u brankové čáry doběhl F. Pokorný, protáhl se kolem lajny a z úhlu vyslal tvrdou střelu. Domácí brankař míč ale pouze vyrazil směrem na penaltu, kde ovšem dobíhal osamocený L. Soukup a míč uklidil do prázdné branky. Boršovu ale vedení dlouho nevydrželo. O 4 minuty později bylo srovnáno a to když skákavý míč prošel spolu s domácím hráčem středem obrany. Ten skákavý míč trefil ideálně a střelou na zadní tyč srovnal na 1:1. O dalších pár minut mohli domácí strhnout vedení na svou stranu, ale Machata střelu pod břevno výborným zákrokem vyrazil. A tak brzy na Boršov odpověděl dalším golem. F. Pokorný se opět promotal obranou domácích, protože byl v těžké pozici pro zakončení tak poslal přihrávku na druhou stranu vápna kde čekal Vacek. Ten si poradil s posledním bránícím hráčem a míč uklidil opět do prázdné brány. Do konce druhého poločasu se dostali k několika zakončením již jen domácí, ale jejich střely, jako ve většině celého zápasu, postrádaly přesnost.

 

Druhý poločas začal v poklidnějším tempu a Boršov spíše čekali na brejky co domácích vymyslí. I když se jejich tlak postupně zvyšoval, do vyložených šancí se domácí nedostávali. Hru stále více otevírali a toho využil Boršov v 65' kdy L. Soukup vyslal po pravém křídle Ovčáčka, ten poslal míč za obranu F. Pokornému, který z rohu malého vápna navýšil vedení na 1:3. Brzy na to mohli domácí alespoň snížit z trestného kopu z poza vápna. Machata ale opět předvedl parádní zákrok a míč směřující do pravé šibenice vyrazil. Tlak domácích se i nadále stupňoval. S ubývajícím časem přestávali kombinovat a posílali pouze centry do vápna, kde si ale Boršov s nimi vždy poradil. Protože se domácím nepodařil využít tlak v druhé půli a Boršova naopak proměnil svých pár šancí, tak si odváží ze Strýčic 3 body. 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář