Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Ševětín B - Boršov B 2:3

Ševětín B - Boršov B 2:3 (2:2) - 9´, 44´ Hindy - 8´ vlastní, 23´Matoušek, 49´Pícha

Sestava Boršov:

Fabián- J.Soukup, Křemen, Kofroň, Šafařík- Švejda, Matoušek, Kuchař (76´D.Soukup), Friedl (46´Pícha)- Vacek (88´Kristek), Ovčáček

 

Od začátku zápasu měl hostující tým územní převahu a přicházeli i šance. První změna skóre přišla v 8.minutě před brankou domácích a to když centr Švejdy zakončuje domácí obránce před Kuchařem tak přesně, až je domácí brankář bez šance 0:1. K překvapení všech je na druhé straně hned za minutu vyrovnáno. Domácí Hindy využil nedorozumění mezi hostujícím J.Soukupem a brankářem Fabiánem. Špičkou kopačky vyrovnává podél vyběhnuvšího brankáře na 1:1. Hosté více drží míč a většina akcí chodí přes Kuchaře. Ve 14.minutě dostává krásnou nahrávku za obranu Matoušek, ale tváří tvář brankáři Trnkovi se mu vstřelit gól nepovede. Domácí zahrozili brejkovou situací, kterou se hostující obraně podařilo včas zažehnat. Ve 23.minutě se hostující Šafařík dostává asi deset metrů od vápna domácích k míči a místo střely volí milimetrovou přihrávku na rozběhlého Matouška, který již s přehledem dostává vedení na stranu Boršova 1:2. Uzemní převaha hostů se zvýšila a v tuto chvíli to vypadalo, že bude otázkou času, kdy hosté vedení navýší. Nejprve zkoušel střelu z vápna hostující Matoušek, potom zahrozili střelou z dálky domácí, ale ani na jedné straně střela nebezpečná nebyla. Potom chybovali hosté a včasným vyběhnutím musel hasit pološanci brankář Fabián. Nebezpečněji vypadala střela z dvaceti metrů, když to zkoušel hostující Friedl, ale míč těsně minul branku. Ve 38.minutě putoval míč od Šafaříka, Kuchaře a přesně centrujícího Friedla před branku, kde se k míči nedostal Švejda, ale hned za ním v souboji hlavičkuje vedle Matoušek. Z dvaceti metrů to ještě zkoušel hostující Kuchař, ale ani on nebyl úspěšný. Za chvilku prováhal čas ke střele hostující Vacek, když byl nakonec faulován. Ve 42.minutě zastavuje rychlý brejk domácích J.Soukup s Křemenem. Když už to vypadalo, že se dohraje poločas bez změny skóre, tak domácí Hindy vyvezl míč od lajny a pro hosty z bezpečné vzdálenosti, střelou z více jak třiceti metrů, překvapuje hostujícího Fabiána 2:2.

Druhý poločas začal překvapivou změnou hry hostů, hosté přestali držet míč na zemi a míče spíše nakopávali na své útočníky. Ve 49.minutě nahrává Švejda na střed Matouškovi, který nachází za obranou rozběhlého Píchu, který obchází domácího obránce a zkušeně opět dostává vedení na stranu Boršova 2:3. K dalšímu zakončení se dostává opět Pícha a Vacek, ale jejich střely jsou blokovány na roh. Kolem 60.minuty se dostávají ke dvoum střelám ze střední vzdálenosti domácí, ale bez gólového efektu. V 64.minutě včas zastavuje domácí obrana rozběhlého Píchu. Za minutu opět Pícha hledá od brankové čáry zpětnou nahrávkou spoluhráče, ale střela Matouška jde vedle. Za chvilku opět před brankou domácích zkouší štěstí Pícha, kdy v souboji s dvěmi obránci nahrává Švejdovi, který těsně míjí domácí branku. V 78.minutě propadává hostující obranou míč, ke kterému se dostávají ve vápně domácí a střela s gólovými parametry končí v poslední chvíli blokována hostující obranou. V 86.minutě přichází klíčová situace, hosté nepokrývají při nákopu rozběhlého domácího hráče, který z ideální pozice postupuje na Fabiána, který včasným vyběhnutím a klíčovým zákrokem drží vedení na straně hostů. Z dálky to zkouší ještě domácí Lískovec, ale střela jde nad branku hostů. V 90.minutě ještě prováhal čas pro střelu nebo nahrávku hostující Kristek a o chvilku později i Švejda.

Nakonec zápas končí zaslouženou výhrou hostů. Hostům ke klidnějšímu výsledku, nepomohla změna hry ve druhém poločase, kdy se vytrácela hra po zemi. Pro lepší úspěch chybělo u vápna domácích více jednoduchosti, střelby a ve vápně více důrazu smiley.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář