Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Štěpánovice- Boršov- 1:5 (0:5)- 54´Fiktus- 17´, 37´L.Bendík, 23´Chuchel, 41´Haňur, 42´ Hlaváček´

Sestava:

Boršov: Krčín- Chuchel, Nejedlý, Váša, Hlaváček, Vosáhlo- Nídl (83´Dvořák), Haňur (80´Fessl), Jaroš, M.Bendík- L.Bendík

 

Hosté byli donuceni posledními výsledky a obavou ze stylu hry domácího celku ke změně postavení a taktiky. Do zápasu vstoupili se značně vyztuženým středem pole a navrátilcem Nídlem na kraji zálohy. ObrazekV útoku zůstal osamocený L.Bendík a i sám velmi dobře zaměstnával domácí obranu, která v prvním poločase nevěděla kam dřív skočit.

Začátek zápasu měli ve své režii domácí, dostávali se častěji před hostující branku a hosté měli s nimi problémy. Na to okamžitě reagoval hostující trenér, trochu přeskupil řady a tento tah začal přinášet úspěch okamžitě. Hra se zklidnila a postupně vyrovnala a když domácí potrestal gólem v 17.minutě L.Bendík, po precizní akci Nídla a Jaroše, hra se okamžitě změnila. Za chvilku se dostal do šance L.Bendík, ale tentokrát branku minul. Ve 23.minutě po rohu Váši a chybě domácího brankáře zvyšoval pohotově na 0:2 Chuchel. Hosté získali územní převahu a byli dále pro domácí nebezpeční. Domácí se dostali do šance ve 28.minutě, kdy až Hlaváček odkopem nebezpečí zažehnal. ObrazekVe 29. minutě se dostal do samostatného úniku L.Bendík,  ale hostující brankář napravil svou chybu při druhém gólu. Po kolmici ve 33.minutě se do další šance se dostával L.Bendík, ale ani tato situace, kdy byl sám před brankářem, skóre nezměnilo. Za 2 minuty se do další veliké šance dostával Nídl, ale ani jeho střela brankáře nezaskočila. Domácím se nedařilo bránit rychlé nahrávky soupeře ve středu hřiště a tak i dále byli  všude o krok později. Obrana hostů pracovala bezchybně a domácí dále do ničeho nepouštěli. Po chybě v domácí obraně se ve 37.minutě dočkal druhého gólu L.Bendík, když opět sám před brankářem dorážel vlastní střelu vyraženou brankářem. Po-té domácí na chvilku vyrovnali hru a po rohu zahrozili. Z vyrovnané hry, ale opět těžili hosté, když se ve 41.minutě trefil Haňur,  a za minutu domácího brankáře prostřelil i Hlaváček a zvyšoval na 0:5, domácí byli na "ručník"!

Do druhého poločasu domácí nastoupili jako vyměnění. Přitlačili hosty a ještě chtěli výsledek zdramatizovat. ObrazekV 54.minutě se do míče z 25 metrů opřel domácí Fiktus a krásnou střelou do šibenice snížil na 1:5. Hosté uspokojeni výsledkem, dopřávali domácím v těchto chvílích zbytečně moc prostoru. V 65.minutě se po rohu dočkali domácí málem podruhé, ale faul loktem šanci zhatil. Za minutu domácí vychytal v šanci brankář Krčín. V 71.minutě zasahoval opět včas při nepříjemném domácím centru. Hosté pochopili, že jen bránit výsledek není nejlepší řešení a postupně vyrovnávali hru. Domácí měli ještě jednu šanci v 86.minutě, ale nepřesná střela šla podél celé branky mimo. Za chvilku odstoupil zraněný hostující Jaroš a hosté dohrávali oslabeni. ObrazekV 88.minutě se do další 100% šance dostal L.Bendík, ale jeho prudká tečovaná střela, šla přes branku.

Hosté si zaslouženě odvážejí 3 body. Domácí nedokázali reagovat na rychlost a pohyb hostujících hráčů, kteří rozhodli již během prvního poločasu.

 

Náhledy fotografií ze složky Štěpánovice- Boršov 1:5

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Střídačka

(Zdeněk, 6. 10. 2009 23:29)

Myslím, že ani né tak hvězdná, ale že se tam předháníte, koho co bolí víc :-)

Střídačka

(machy, 6. 10. 2009 16:53)

hvezdna střídačka:-)