Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




T.Sviny B - Boršov 2:1 (2:1)- 1´Nový, 21´Fabián - 42´Haňur

Sestava Boršov:

Machata- Macho, Pokorný, Dvořák, Chuchel- Nídl, Haňur, Nejedlý, M.Bendík (46´Fessl)- Šimeček (58´Soukup), L.Bendík

Obrazek

 

 

Šok pro hosty přišel již po 37 sekundách hry. ObrazekHosté pravděpodobně nezaregistrovali, že rozhodčí písknul do píšťalky na znamení zahájení hry a domácí již vedli po gólu Nového 1:0. Možná, že kdyby jsme se snažili napočítat počet kroků, které udělal celý tým hostů než dostal vedoucí gól, tak by jsme si vystačili prsty na rukou. A to by jsme k tomu možná napočítali i kroky brankáře při lovení míče ze sítě. Hosté si nedali říci a hostující brankář Machata musel hned ve 2.minutě zasahovat při další domácí šanci. Za minutu na druhé straně utekl L.Bendík, ale těsně před brankářem si míč ve veliké šanci moc předkopl! Hodně ostrý začátek... Další možnost Obrazekvyrovnání mají hosté ve 12.minutě, když rozehraný trestný kop z vlastní poloviny hřiště prodlužuje Nejedlý a Dvořák zakončuje, ale brankář jeho střelu vyráží k L.Bendíkovi, který vysoko přestřelil! Hosté mají problémy s rychlostí domácích hráčů a v 17.minutě se dostávají domácí do šance. Nahrávku z pravé strany zakončují domácí tvrdou střelou, kterou vyráží brankář Machata a střela po odraženém míči míří vysoko nad. Domácí získávají územní převahu a nedělá jim problém dostat se vápna hostů. Ve 21.minutě střílí domácí záložník, Machata vyráží a nekrytý Fabián zvyšuje na 2:0. Za dvě minuty se do míče z voleje opřel po rohu domácí hráč, ale jeho tvrdá střela jde vedle branky. Převahu z první půle mohli domácí potvrdit dalším gólem ve Obrazek33.minutě, ale včas vyběhl hostující brankář. Zmar hostů v první půli přinesla 39.minuta, domácí rozehrávají trestný kop a polo-střílený míč na branku míjí hostující obránci a v poslední chvíli i brankář. Míč naštěstí pro hosty míří těsně vedle. V době přetrvávajícího tlaku domácích, udeřili naopak hosté. Na centrovaný míč si naběhl ve 42.minutě Haňur a v těžké pozici snižuje na 2:1.

Do druhého poločasu hosté změnili trochu rozestavení. A vstoupili do něj jako vyměněni a nabuzeni snižujícím gólem před poločasem. Hosté přitvrdili, vyhrávali osobní souboje a to na domácí začalo platit. Hned ve 46.minutě se po centru Nídla dostal k nebezpečnému zakončení střídající Fessl, ale jeho hlavička těsně míjí domácí branku. ObrazekZa chvilku přebral míč na levé straně Chuchel, zatáhl do vápna, kde na brankové čáře obešel dva obránce a na jeho gólovou nahrávku před brankou nedosáhl Haňur. V 53.minutě obešel před domácím vápnem obránce L.Bendík, přihrál Fesslovi, ale jeho střelu z úhlu domácí brankář chytá. Hosté se dále tlačili do vápna domácích a získali převahu, ale vyrovnat se jim stále nedařilo. V 55.minutě obešel dva obránce domácích L.Bendík a stopku mu vystavil až na poslední chvíli domácí stoper. Potom těsně nedosáhl na centr Macha Haňur. S přibývajícími minutami se převaha hostů stupňovala a hosté těžko bránili spícího střelce hostů L.Bendíka. Domácí hrozili pouze brejky. Další šanci hostů zmařilo ofsajdové postavení. Potom nebezpečně zakončovali domácí, ale hostující Macho včas střelu zblokoval. V 67.minutě na hezký míč hostujícího Nídla naskakuje Haňur, ale domácí zdvojené bránění mu Obrazekneumožnilo přesnější zakončení. V 75.minutě domácí využili otevřenou domácí obranu a v šanci nastřelují tyč. Okamžitě šancí kontrolovali i hosté, když se do 100% šance dostal Soukup, ale domácí brankář stihl střelu na poslední chvíli vykopnout. Pět minut před koncem, se do odraženého míče, po rozehraném trestném kopu hostů opřel Fessl, ale jeho střela z dvaadvaceti metrů míří vedle domácí branky. Další ošemetné situace po rohových kopech již pochytal domácí brankář a proto všechny body zůstávají domácím.

Přestože hosté zahrávali spoustu standardních situací a měli ve druhém poločase převahu, tak se jim zaslouženého vyrovnání nepovedlo docílit. Doplatili na ospalý rozjezd a na to, že se v prvním poločase velmi snadno přizpůsobili hře domácích / k soupeři přistupovali pomalu a problémy jim dělala hlavně rychlá domácí hra/.

 

Hodnocení výkonů: 10 - mimořádně vynikající, 9 - excelentní, 8 - výborný, 7 - velmi dobrý, 6 - dobrý, 5 - průměrný, 4 - podprůměrný, 3 - slabý, 2 - mizerný, 1 - katastrofální  

 

Machata- 5

Macho- 4

Pokorný- 6

Dvořák- 5,5

Chuchel- 6,5

Nídl- 6,5

Haňur- 5,5

Nejedlý- 6 

M.Bendík- 5

Šimeček- 5

L.Bendík- 6,5

 

Fessl- 6,5

Soukup- 6

 

Náhledy fotografií ze složky Trhové Sviny B - Boršov 2:1

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář