Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Temelín - Boršov 1:3

Temelín - Boršov 1:3 (1:2) - 38' Vornay - 26' Pícha, 30' Kofroň, 83' Muller

ŽK: 4:2 (Kofroň, J. Češka)

 

Sestava Boršova:

Machata - Kofroň, Filištein, P. Češka, Komrska - Pícha, Šefčík (84' Friedl), J. Češka (88' Macík), L. Soukup - Muller, F. Pokorný

 

Boršov nastupoval do zápasu odhodlán vyhrát, povzbuzen výhrou z minulého zápasu. Temelín ovšem na jaře ještě neprohrál, a tak se dal čekat těžký zápas. Boršov byl ovšem ze začátku lepší a vypracoval si několik brankových příležitostí. Nejprve mohl Pícha poslat Boršov do vedení samostatným únikem, ale jeho zakončení bylo nepřesné. V 8.minutě po rozehraném trestném kopu J.Češky hlavičkuje nad hostující Kofroň. O dvě minuty později na další hostující trestný kop Komrsky nabíhá Muller a trefuje se přesně, bohužel gól neplatí pro ofsajd. V 15.minutě se staví k trestnému kopu na hranici vápna hostující Šefčík, ale jeho prudká střela končí na zadní tyči domácí branky. V další šanci se objevuje Kofroň, ale zakončení končí na tyči. Ve 26' se Boršov ovšem již dočkal, kdy Pícha postupoval opět sám na brankaře. Tentokrát ale zvolil kličku, která vyšla a míč poslal do branky mezi dvěma vracejícími se hráči domácích. O pár minut později bylo ještě veseleji, když se ke hlavičce dostal Kofroň. Ten na poprvé trefil brankaře domácích. Míč se ovšem odrazil opět ke Kofroňovi, který na podruhé již brankaře překonal a Boršov vedl 0:2. Temelín ovšem dokázal ještě do poločasu snížit na 1:2. Ti byli poté lepším týmem do konce poločasu, ale srovnat již nedokázali.

Do druhého poločasu nastoupil Temelín aktivněji než do prvního. Vytvářel si mírnou převahu ale ke gólu to nevedlo a nakonec přeci jen udeřil opět Boršov. Deset minut před koncem postupoval z levé strany Muller na brankaře hostů a střelou na zadní tyč navýšil vedení na 1:3. Další goly již nepadly, a tak si Boršov přivezl důležité 3 body. Boršov mohl mrzet neproměněné šance během prvního poločasu, kdy mohl být výsledek klidně 1:5 a zápas by se již jen dohrával. Za stavu 1:2 ovšem Temelín pořád cítil šanci, a tak se Boršov, především ve druhém poločase, ještě pořádně zapotil.

output_cap6j1.gif

 

 

Trestný kop Jindry Šefčíka:

 

Rozhovor:

 

 

Náhledy fotografií ze složky Temelín - Boršov 1:3

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář