Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Týn n.Vlt. B - Boršov 2:3

Týn n.Vlt. B - Boršov 2:3 (1:1) - 14', 88' - 45' Komrska, 55' Gruber, 62' Šimeček

 

Sestava: Fabián - Matoušek (46´Lísal), Křemen, Filištein, Komrska- Anderle, Gruber, Macík (46' Švejda), Soukup (46´Fessl)- Muller, Šimeček (78' Kofroň)

 

Boršov tentokrát zavítal na hřiště Týna, který chtěl vrátit Boršovu podzimní prohru. Domácí tak začali velice aktivně a vytvořili si tlak. Zaslouženě se tak dostali do vedení ve 13.minutě, když domácí hráč zatáhl míč po pravé straně a poslal střílený centr na zadní tyč. Zde obrana Boršova včetně golmana trochu zaváhala a míč se snesl na nohu domácího hráče, který s přehledem poslal Týn do vedení. I nadále byl Týn aktivnějším týmem. Hrozil také z dobře zahrávaných rohů, ze kterých bylo vždycky velké nebezpečí. Boršovp1210995.jpg se do první šance dostal až ve 25.minutě kdy si Muller poradil s pravým obráncem a poslal pěkný míč na nabíhajícího Šimečka, tomu ale chybělo pár centimetrů. Potom po dlouhém autu Šimečka a prodloužení Macíkem se do šance tlačí Komrska, ale domácí obrana včas míč odkopává. O pár minut později rozehrál Gruber nalevo na Komrsku, který našel centrem Mullera, který ale na malém vápně branku přestřelil. Domácí byli do konce poločasu aktivnější, ale gól se jim již nepodařilo vstřelit a tak je Boršov v závěru potrestal. Komrska vybojoval míč na polovině hřiště dotáhl míč až na roh velkého vápna a křižnou střelou vymetl pavouky z rohu branky 1:1. Výstavní gól.

Druhý poločas se role vyměnili a Boršov začal velice aktivně. Domácí nejspíš rozdejchávali ještě gól do šatny. Hned po pár minutách se dostal dvakrát do samostatného úniku Muller, ale jeho první p1220002.jpgzakončení bylo nepřesné. Podruhé poslal míč do protipohybu brankáře, ten ale stihl zareagovat. O dalších pár minut si Fessl narazil se Šimečkem a šel sám na brankáře, ten ale včas vyběhl a míč vyrazil. V 55.minutě se to ale již podařilo, když Fessl našel ve vápně Šimečka, ten ačkoli byl tísněn míč udržel a poté zvolil zpětnou přihrávku na dobíhajícího Grubera, který z první vypálil přízemní střelu, která skončila u pravé tyče 1:2. Boršov se dál tlačil dopředu a domácí k ničemu nepouštěl. Švejda mohl přidat další gól o pár minut později, když se ocitl na malém vápně s míčem u nohou, ale obrana domácích stihla na poslední chvíli míč z blokovat. V 62.minutě se Boršov dočkal potřetí, když Šimeček si poradil s krajním obráncem. Před golmanem zachoval chladnou hlavu a prudkou střelou kolem brankáře navýšil vedp1210987.jpgení na 1:3. Boršov po třetím gólu povolil a do hry se začal dostávat opět Týn. Od 80.minutě si začal opět tvořit tlak, výsledkem bylo opět několik pěkně zahraný rohů a spoustu trestných kopů kolem vápna, ale až z posledního se podařilo domácím skórovat. V 88.minutě dobře domácí hráč zahrál trestný kop. Jeho střela přeletěla zeď a zapadla k pravé tyčce. Do dalších šancí se už ani jeden tým nedostal a tak výsledek končí 2:3.

 

Šťastná chvilka Fabihosmiley:

 

Patrik Křemen- medailonek:

 

Jak se vážou tkaničky v Boršově:

 

Náhledy fotografií ze složky Týn B - Boršov 2:3

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pro fanoušky Fabiho a Patrika

(Zdeněk, 8. 6. 2015 17:26)

Jelikož tentokrát na zápase chyběla početná část fanoušků Fabiho a Patrika, tak přiložené videa jsou také pro ně. Předpokládám, že Patrik s Peťou pořídí na příští sezonu pro své fanoušky s předstihem pernamentky na hlavní tribunu u eFKa :-)