Jdi na obsah Jdi na menu
 

 




Vrábče- Boršov- 3:1 (0:0)- 55´ Beránek,62´ Kučera, 70´Klícha - 79´ Šimeček

 

Vrábče: T.Knytl- Beránek, Hejl,Trnka, Ohrazda- M.Filištein, S.Knytl, Tvaroh, Koclíř- Kučera(66´Klícha), Míka

 

Boršov: Machata- Švejda, Pokorný, Chuchel, Brenkus- Nídl, Váša, Graman, Babic (81´Macho)- Nejedlý (14´Šimeček), L.Bendík (65´Soukup)

 

V místním derby za příjemného počasí, měli hned od začátku zápasu hosté z Boršova územní převahu a domácí se dostávali před branku Boršova jen vyjímečně. Ale domácí, situace před vlastní brankou řešili jednoduše. V 5.minutě se hosté z hranice vápna dostávali ke střele, která byla zblokována a následný výpad hostujícího L.Bendíka včas zastaven domácí obranou. Hned 8. minuta byla jednou z dalších, kdy se hosté opět dostávali do šance, ale nepřesný centr ze strany chytil brankář Knytl. Další 11. minuta volala po změně stavu, ale pološance končí na hranici vápna, domácí Beránek vystihl úmysl Babicovi a sám založil akci, která přes Míku a Kučeru, nakonec končí faulem. Potom se neujala ani střela Nejedlého a po rozehraném rohu Váši. Ve 20. minutě se po lévé straně Brenkus s Babicem pokoušeli dostat do vápna, ale nahrávka na precizně krytého Bendíka nebyla správným řešením. Domácí Vrábče bránila utočníky Boršova osobně a tak Boršov začal hrát přes střed hřiště. Do vápna Vrábče létalo spousta centrovaných míčů, ale nepovedlo se přesně najít adresáta a nebo domácí obrana s brankářem situaci vyřešila. Vrábče se postupně vymanila z tlaku a hra se přesunula do středu hřiště, kdy to chvílema byl boj o každý kus hřiště. Vrábče se dostávala na dostřel branky Boršova přes Míku, na kterého směřovala většina dlouhých míčů. Ale v prvním poločase neměl hostující brankář žádnou složitější práci. Ještě ke konci poločasu zahrozil po trestném kopu Váši L Bendík, ale míč z jeho hlavy šel těsně vedle.

 

Do druhého poločasu vstoupili opět hosté aktivněji a stále hrozili a dávali domácím stále najevo, že po Lipí nechtějí body nechávat ani ve Vrábči. Hra se ještě více přitvrdila. Vrábče stále poctivě bránila a vyrážela do protiútoků. V 55.minutě se domácí ujali vedení, po jedné domácí akci, kdy hostující obrana chybovala, odražený míč šťastně a pěkně trefil Beránek a dal na 1:0. Boršov ještě více zatlačil, ale Vrábče obětavým výkonem stále drželo vedení. Boršov se postupem času stále více tlačil do soupeřova vápna a stále se jím nedařilo protrhnout střeleckou smůlu. Domácí obránci střely blokovali, nebo míče pochytal brankář. Domácí potom hru vyrovnali a v situaci, kdy hosté otevřeli hru a začali hrát poměrně brzo vabank, opět udeřili. Při nedorozumění v obraně Boršova, hosty potrestal chytrou střelou Kučera a zvýšil na 2:0. Po tomto gólu Boršov vsadil vše na útok a domácí chodili do přečíslení, které potrestal Klícha po nahrávce Filišteina a dal na 3:0. Hosté se nevdávali a stále se tlačili do vápna domácích, ale stav se jim podařilo korigovat pouze Šimečkem v 79. minutě na 3:1. V bojovném zápase se Boršov nedokázal vyrovnat s jednoduchým, precizním a zodpovědným výkonem domácí Vrábče a přes svou převahu, zůstaly body domácím.